FR | NL

 Moneyou Plus Sparen   aanvragen

moneyou

De Moneyou Plus-spaarrkening is dankzij zijn hoge getrouwheidspremie ideaal voor wie zijn geld minstens een jaar gerust kan laten. Je opent, beheert en sluit ze makkelijk online en omdat het gereglementeerde spaarrekening is betaal je geen roerende voorheffing.

Eigenschappen van Moneyou Plus Sparen

De gereglementeerde Plus-rekening van Moneyou is een spaarrekening die je makkelijk online kunt openen en beheren en die opvalt door het grote verschil tussen zijn basisrente (0,01%) en zijn getrouwheidspremie (0,35%). Dat maakt deze rekening vooral interessant voor langetermijnspaarders of mensen die hun geld minstens een jaar opzij kunnen zetten.

Kosten en opties

Je kunt deze spaarrekening gratis online openen via de link hieronder. Heb je er genoeg van, dan sluit je ze ook gratis. De jaarlijkse afrekening kost je niets en post- of andere kosten zijn er ook niet. Enige nadeel: je kunt bij deze rekening geen verzekering nemen.

Roerende voorheffing

De Plus-rekening van Moneyou is een gereglementeerde spaarrekening. Dat wil zeggen dat je geen belasting betaalt zolang je minder dan 980 euro intrest per rekening per persoon krijgt. Voor getrouwde of wettelijk samenwonende koppels verdubbelt dat bedrag naar 1.960 euro.

Belangrijkste eigenschappen

  • Geen minimuminleg
  • Online openen en beheren
  • Geen roerende voorheffing
  • Langetermijnspaarrekening met hoge getrouwheidspremie
  • Ideaal voor wie zijn geld minstens een jaar kan missen

> Nu een Plus-spaarrekening openen bij Moneyou!

Wat gebeurt er wanneer de bank failliet gaat?

Je spaargeld is beschermd tot 100.000 euro. Alles daarboven kun je ofwel kwijtraken, het kan verminderen of je kunt het omzetten in aandelen. In dat laatste geval koop je je in bij de bank om ze weer financieel gezond te maken.

Wat is het verschil tussen een bail-in en een bail-out?

Bij een bail-in redden aandeelhouders, obligatiehouders en spaarders met meer dan 100.000 euro de bank van binnenuit. Als dat niet genoeg blijkt doet de bank een beroep op de staat of de belastingbetaler. Een bail-out is zoals banken in 2008 gered werden: hierbij komt al geld van de staat of de belastingbetaler.

Belangrijkste kenmerken
Basisrente0,01 %
Getrouwheidspremie0,35 %
Totale rente0,36 %
Minimale inleg0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook