FR | NL

 Moneyou Flex Sparen   aanvragen

moneyou

De gratis Flex-spaarrekening is ideaal om geld opzij te zetten dat je binnen twee jaar weer op wil nemen. Je profiteert van interessante rentes en premies en je hebt geen startkapitaal nodig.

Eigenschappen van Moneyou Flex Sparen

Flex Sparen is een gereglementeerde spaarrekening van het Nederlandse Moneyou. Deze spaarrekening kost je niets: je opent en beheert je Flex-rekening gratis. Open en beheren kan overigens volledig online, je kunt er niet voor naar een kantoor.

Je krijgt 0,15% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie. De basisrente krijg je vanaf dat je je rekening opent; de getrouwheidspremie krijg je op de eerste dag van elk nieuw kwartaal voor bedragen die minstens 12 maanden op je rekening staan.

Rente en roerende voorheffing

Of je meerdere rekening hebt of niet, je kunt maximaal 1.000.000 euro sparen bij Moneyou. Dat is gelijk het maximale bedrag waarop je rente krijgt. Krijg je als alleenstaande overigens meer dan 980 euro rente — 1.960 euro voor getrouwde of wettelijk samenwonende koppels — dan gaat er 15% roerende voorheffing af van het bedrag boven die drempel.

Depositogarantie

Het spaargeld dat je bij Moneyou bewaart valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Als Moneyou of moederbedrijf Abn Amro failliet (dreigen te) gaan is je geld beschermd tot 100.000 euro; alles daarboven kun je kwijtraken, het kan verminderen of je kunt het omzetten in aandelen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Online spaarrekening
  • Gratis openen en beheren
  • Interessante verhouding basisrente-getrouwheidspremie

> Nu een Flex-spaarrekening openen bij Moneyou!

Kan ik deze rekening openen?

Ja, als je officieel in België woont en wanneer je een zichtrekening hebt. Verder is het een onlinerekening: je hebt nog een e-mailadres en een smartphone of een computer nodig.

Belangrijkste kenmerken
Basisrente0,15 %
Getrouwheidspremie0,10 %
Totale rente0,25 %
Minimale inleg0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook