FR | NL

 Moneyou Direct Sparen   aanvragen

MoneYou Direct Sparen

De Direct Sparen-spaarrekening is een gratis, niet-gereglementeerde spaarrekening van het Nederlandse Moneyou. Je opent en sluit ze gratis en je krijgt rente vanaf de eerste dag. Bovendien geldt er geen minimuminleg en je spaargeld is veilig tot een bepaald bedrag.

Eigenschappen van Moneyou Direct Sparen

Deze kortetermijnspaarrekening van Moneyou, een dochteronderneming van het Nederlandse Abn Amro, is ideaal voor wie tijdelijk wil sparen en die daar direct rente op wil verdienen. Die rente bedraagt 0,29% bruto per jaar; netto komt dat op 0,20%.

De Direct Sparen-rekening een niet-gereglementeerde spaarrekening; dat wil zeggen dat spaarders niet vrijgesteld zijn van roerende voorheffing op intrest. Die roerende voorheffing bedraagt 30%.

Kosten

Het openen en sluiten van een Direct Sparen-rekening is gratis, net als geld overschrijven en je gegevens wijzigen. Je rekeninguittreksels online nakijken, je persoonlijke pagina bezoeken of een sms met een beveiligingscode aanvragen kosten je ook niets.

Minimum- en maximumbedragen

De Direct Sparen-rekening heeft geen minimuminleg, je kunt met eender welk bedrag aan de slag. Maximumbedragen zijn er wel: op al je rekeningen samen kun je ‘maar’ 1.000.000 euro kwijt. Dat is ook het maximumbedrag waarop rente wordt uitgekeerd.

Garanties en veiligheid

Geld op rekeningen van Moneyou of Abn Amro vallen onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Je geld is veilig tot 100.000 euro. Als je meerdere rekeningen hebt is die 100.000 de som van al je rekeningen; voor gezamenlijke rekeningen geldt de limiet voor elke rekeninghouder apart.

Belangrijke voordelen

  • Geen miniuminleg
  • Gratis spaarrekening
  • Rente vanaf de eerste dag

> Nu direct sparen bij Moneyou!

Hoe open ik deze spaarrekening?

Klik op de link hierboven, dan kom je op het online aanvraagformulier van Moneyou terecht. Neem je identiteitskaart en het nummer van je zichtrekening erbij — dat kan overigens een rekening zijn bij eender welke bank — en vul het formulier in. Na een paar minuten krijg al een e-mail dat Moneyou je aanvraag heeft ontvangen.

Belangrijkste kenmerken
Basisrente0,20 %
Getrouwheidspremie0,00 %
Totale rente0,20 %
Minimale inleg0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingJa
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook