FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze Mastercard van Cofidis is een relatief goedkope optie als je wereldwijd wil kunnen betalen en geld afhalen zonder al te veel extra’s. Kies zelf een kredietopening en een terugbetalingsformule en haal zonder kosten geld af in binnen- en buitenland.

Eigenschappen van de Cofidis-Mastercard

Je hebt deze Mastercard al voor 5 euro per jaar. Je beslist zelf hoeveel je kunt opnemen — kredietopeningen gaan van 500 tot 10.001 euro — en je beslist zelf hoe je je openstaande saldo maandelijks terugbetaalt. Tot slot kun je zonder kosten geld afhalen in België en in het buitenland.

Terugbetalingsformules

Afhankelijk van de grootte van je krediet kun je 3 tot 5 percentages terugbetalen. Je beslist dus zelf hoeveel van het openstaande saldo je maandelijks terugstort.

Heb je bijvoorbeeld een krediet kleiner dan 5.000 euro, dan kies je tussen 5,6%, 7% of 10%. Ligt je kredietopening tussen 5.000 en 10.000 euro dan komt daar 4,2% bij en heb je een krediet van meer dan 10.000 euro dan kun je naast voorgaande percentages ook 3% terugbetalen.

Deze Mastercard aanvragen

Volg de link hieronder en duid in het dropdownmenu aan welke kredietopening je kiest. Volg de stappen in het onlineformulier, vul je gegevens in en stuur het formulier naar Cofidis. Je krijgt na enkele minuten als een principieel antwoord.

Belangrijkste eigenschappen

  • Vaste bijdrage van 5 euro per jaar
  • Kosteloos betalen en geld afhalen in binnen- en buitenland
  • Kies zelf hoe groot je krediet is en hoeveel je maandelijks terugstort

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Extra kaart5,00 €
Uitgavenlimiet500,00 € – 10.001,00 €
Geld opnemen0,00 €
Wisselmarge1,00 % – 3,31 %
JKP11,50 %

» Bezoek website


> Nu je Mastercard aanvragen bij Cofidis!


(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract. Voorbeeld: voor een kredietopening van 2.000 €  is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van 5 € voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,96%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule: voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan 5.000 € heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan € 5.000 en lager dan of gelijk aan 10.000 €  heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo.

Let op, geld lenen kost ook geld.