FR | NL

 Cofidis Mastercard   aanvragen

Cofidis Mastercard kredietkaart

Zoekt u een aantrekkelijke allround kredietkaart zonder al te veel extra mogelijkheden, dan is de Cofidis Mastercard zeker een interessante optie. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd. 

U kunt met deze kredietkaart overal gratis geld afhalen, ook in het buitenland. Met name dat aspect maakt hem bijzonder en het overwegen waard. Daarnaast heeft u slechts 5 € kosten per jaar en kunnen aankopen gespreid worden terugbetaald.(2)

U kunt deze kaart aanvragen ongeacht bij welke bank u zit. U hoeft dus geen zichtrekening te openen bij Cofidis. Beheren van uw saldo en uitgaven gaat makkelijk via internetbankieren. 

Tot slot is deze kaart veilig dankzij de chip met pincode.

Beste eigenschappen

  • Gratis geldafhaling in het buitenland en België
  • Geen wisselkosten
  • Lage jaarlijkse kosten van 5 €
  • Wereldwijd geaccepteerd

> Vraag nu de Cofidis Mastercard kredietkaart aan!

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract. Voorbeeld: voor een kredietopening van 2.000 €  is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van 5 € voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,96%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule: voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan 5.000 € heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan € 5.000 en lager dan of gelijk aan 10.000 €  heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet500,00 € - 10.001 €
Extra kaart5,00 €
Geld opnemen0,00 €
Wisselmarge0,00 %
JKP12,23 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Beobank Visa Internet Cashback
3 maanden 3% retour, daarna 1%