FR | NL

 Cofidis Myline Geldreserve   aanvragen

demandez une réserve d´argent cofidis !

Wilt u graag een belangrijke aankoop verwezenlijken of het hoofd kunnen bieden aan voorziene en onvoorziene uitgaven zonder uw maandelijks budget uit evenwicht te brengen? Met de kredietopening(1) MyLine by Cofidis beschikt u op elk ogenblik over een geldreserve waarmee u kunt doen wat u wilt wanneer u daar zin in hebt.

MyLine is een eenvoudige en discrete financiële oplossing. Het bedrag dat u kunt lenen, ligt tussen 500 € en 10.001 €. U gebruikt het gekozen bedrag in functie van uw behoeften en zonder uw aankopen te moeten bewijzen. Uw terugbetalingen worden in de tijd gespreid met vaste maandelijkse aflossingen vanaf 30 €(2). De geldreserve wordt geleidelijk weer aangevuld naarmate u terugbetalingen doet, wat betekent dat u altijd een bedrag ter beschikking hebt.

Aan uw geldreserve MyLine wordt een kaart Mastercard gekoppeld zodat u de klok rond toegang hebt tot uw beschikbare bedrag.

Hoe gebeurt de aanvraag?

U kunt uw aanvraag bij u thuis online doen via het aanvraagformulier op de website cofidis.be. U krijgt meteen een principieel antwoord en een link waarmee u de voortgang van uw aanvraag kunt volgen.

Na aanvaarding van uw aanvraag ontvangt u het gevraagde geld binnen 48 uur op uw zichtrekening.

Voordelen van deze lening

  • Maandelijkse aflossingen vanaf 30 €/maand
  • De geldreserve wordt automatisch aangevuld naarmate u terugbetalingen verricht
  • Het geld wordt binnen 48 uur op uw zichtrekening gestort
  • Follow-up van uw betalingen in een beveiligde online zone
  • Een gratis mobiele app om geld aan te vragen

> Vraag nu uw MyLine bij Cofidis!

Bij Cofidis is het krediet zoals U het ziet

Cofidis is al meer dan 30 jaar de specialist in krediet op afstand. Cofidis wil niet zomaar een kredietverstrekker zijn, maar ook een betrouwbare partner die een hechte vertrouwensrelatie opbouwt met zijn klanten. Onze gespecialiseerde consulenten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur.

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract.
Voorbeeld: voor een kredietopening van € 1.250 is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 6% van het toegestane kredietbedrag verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet, hetzij voor een éénmalige en directe opname 18 maandaflossingen van € 75 en een laatste aangepaste maandaflossing van € 33,48. Het representatieve voorbeeld geldt voor een bedrag dat wordt gefinancierd op 01/02/2018 met een eerste aflossing op 01/03/2018.Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 14,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van € 5 voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 13,63%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule: voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan € 5.000 heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 6%, 8%, 10% van het toegestane kredietbedrag; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan € 5.000  en lager dan of gelijk aan € 10.000 heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,4%, 6%, 8%, 10% van het toegestane kredietbedrag. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan € 10.000 heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,4%, 6%, 8% en 10% van het toegestane kredietbedrag.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Belangrijkste kenmerken
Rente bij 15.000 €12,50 %
Minimum500,00 €
Maximum10.001,00 €
Minimale looptijd (maanden)11
Maximale looptijd (maanden)40
» Bezoek website