FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De nieuwemotorlening van Beobank is een lening voor particulieren. Je kunt ze aanvragen voor nieuwe wagens en tweedehandsauto’s jonger dan 2 jaar en voor nieuwe mobilhomes, caravans en elektrische fietsen. En voor nieuwe motoren natuurlijk.

Eigenschappen

Beobanks lening nieuwe motoren heeft een vaste acuariële debetrentevoet van 1,29%. Je weet op voorhand dus perfect hoeveel je elke maand terugbetaalt en op hoeveel deze lening op het einde uitkomt.

Je leent vanaf 2.500 euro tot maximaal 50.000 euro. Hoeveel je precies leent bepaal je zelf, net zoals de looptijd. Die gaat van 12 tot 60 maanden.

Als je deze lening aanvraagt, hou dan de factuur van je voertuig bij de hand. Heb je die (nog) niet, dan is een recente bestelbon ook goed. Denk er wel aan dat beide beide partijen de bestelbon moeten ondertekenen.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Op Beobanks website kun je je lening simuleren voor je ze aanvraagt. Met de schuifbalk duid je makkelijk het bedrag en de looptijd aan; rechts zie je je maandelijkse aflossingen en het totaalbedrag.

Je kunt je lening gelijk online aanvragen, als je dat wil. Vul je persoonlijke, financiële en contactgegevens in en je verstuurt je dossier meteen online. Je kunt natuurlijk altijd in een kantoor terecht of laat je nummer achter en Beobank belt je.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor een nieuwe motor
  • Vaste actuariële debetrentevoet van 1,29%
  • Leen tot 120% van de aankoopwaarde van je voertuig

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €1,49 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu je motorlening aanvragen bij Beobank!


Rekenvoorbeeld

Als je 15.000 euro leent met een looptijd van 48 maanden en het JKP en de debetrentevoet zijn 1,29%, dan betaal je elke maand 365,40 euro terug of 15.346,80 euro in totaal.