FR | NL

 Beobank Visa Internet Cashback   aanvragen

beobank visa

Als houder van deze Visa Classic-kaart krijg je korting op je online aankopen en je krijgt het eerste jaar 5 euro cadeau. Je kunt een flexibel krediet openen dat je op eigen tempo terugbetaalt en je hebt geen zichtrekening bij Beobank nodig.

Eigenschappen van de Beobank Visa Internet Cashback-kaart

Deze Visa Classic-kaart van Beobank kost je 5 euro per jaar. Je kunt ze wereldwijd gebruiken in meer dan 150 landen, je kunt er in 22 miljoen winkels en zaken mee betalen en je haalt er aan 1 miljoen automaten geld mee af.

Iedereen kan deze kaart aanvragen: je hebt geen zicht-of andere beobankrekening nodig bij Beobank.

Online kortingen

De eerste 3 maanden krijg je 3% korting op de internetaankopen die je met deze kaart betaalt. Daarna krijg je 1% per aankoop terug. Je kunt tot 200 euro per jaar terugkrijgen.

Daarnaast krijg je het eerste jaar 5 euro cadeau als je binnen 3 maanden iet koopt met deze kaart. Na die eerste aankoop stort Beobank 5 euro op de rekening van je kredietkaart.

Flexibel krediet

Het bedrag van je kredietopening bepaal je samen met Beobank. Daarna gebruik je het zoals je wil. Het totale bedrag en het huidige saldo vind je terug op je rekeninguittreksels.

Je bepaalt overigens zelf hoe je je krediet terugbetaalt: dat kan in 1 keer of gespreid.

Belangrijkste eigenschappen

  • Korting op online aankopen
  • Inclusief aankoopverzekering
  • Flexibel krediet: in 1 keer of gespreid terugbetalen

> Nu deze Visa-kaart aanvragen bij Beobank!

Hoe gespreid kan ik terugbetalen?

Dat bedrag bepaal je in principe zelf. Het maandelijkse minimum bedraagt wel 1/18de of 1/20ste van de kredietlijn met een minimum van 25 euro. Je kunt er ook voor kiezen een percentage terug te betalen.

Aankoopverzekering

Je aankopen zijn gedekt tegen diefstal met inbraak of geweld en tegen schade door ongelukken. Voorwaarde is wel dat je ze met deze kaart kocht en dat ze minstens 50 euro kostten.

Je bent tot 200 dagen na aankoop gedekt, tot 1.000 euro per schadegeval en tot 2.000 euro per jaar.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Extra kaart0,00 €
Geld opnemen2,50 % (min. 5 €)
Wisselmarge2,10 %
JKP12,49 %
» Bezoek website