FR

Deze Mastercard Red Prepaid van Belfius is apart te krijgen of je kunt er een paar bij een Comfort Red-rekening bestellen. Die rekening is voordeliger voor jongeren.

Je kunt overal ter wereld betalen en geld afhalen met deze Mastercard. Je kunt alleen uitgeven wat er op je rekening staat. Onder nul gaan is onmogelijk. Contactloos betalen kan dan weer wel.

Je past de meeste eigenschappen van je kaart zelf aan in Belfius’ mobiele app of je kunt naar een automaat in een Belfiuskantoor. Een medewerker kan je ook helpen.

Aankoopverzekering en garantie

De Mastercard Red Prepaid werkt in on- en offline winkels. Alle aankopen die je met deze kaart betaalt zijn verzekerd tegen diefstal of schade en tegen slechte of uitblijvende leveringen.

Daarnaast krijg je extra garantie boven op de wettelijke garantie — onder andere op huishoudtoestellen of andere elektrische of elektronische apparaten voor vermaak of privégebruik.

Belangrijkste eigenschappen

  • Inclusief aankoopbescherming en extra garantie
  • Prepaidkredietkaart met of zonder Comfort Red-rekening
  • Jongeren profiteren van een voordeliger Comfort Red-pakket

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage66,00 €
Extra kaart23,16 €
Geld opnemen5,00 € + 1,00 %
Wisselmarge1,50 %

» Bezoek website


> Nu je Belfius Mastercard Red Prepaid aanvragen!


Cash voorschot in het buitenland

Als je in het buitenland je kaart verliest of als ze gestolen wordt kun je van Belfius een voorschot in cash krijgen. Dat geldt ook voor onbruikbare kaarten door schade.