FR | NL

 Mastercard Gold by Cofidis   aanvragen

Mastercard Gold by Cofidis

Met de Mastercard Gold van Cofidis kunt u onbezorgd op reis. Niet alleen is betalen en geld opnemen overal mogelijk, de kaart heeft uitgebreide waarborgen en indien gewenst extra veel bestedingsruimte. 

Deze kaart wordt aangeboden in combinatie met een kredietopening bij Cofidis. Dat houdt in dat u geen zichtrekening hoeft te openen. Het krediet gaat tot maximaal 10.001 € . 

Bijzonder aan de kaart zijn de uitgebreide verzekeringen, met waarborg voor onder meer reisongevallen, vluchtvertragingen en medische bijstand in het buitenland. Daarmee is deze kredietkaart vooral praktisch voor wie veel reist. 

Maar ook online kunt u veilig aankopen doen, gezien de bescherming van 90 dagen tegen niet-levering of beschadigd arriveren van het product. 

Kiest u voor een krediet van bijvoorbeeld 2.500 €, dan bedraagt het jaarlijks kostenpercentage 12,5%. De kaart zelf kost u 5 € per jaar.

Beste eigenschappen

  • Zeer hoge kredietlimiet
  • Geen nieuwe zichtrekening nodig 
  • Uitgebreide reisverzekering met medische bijstand
  • Keuze uit 5 opties voor terugbetaling
  • Veilig betaalmiddel dankzij chip én pincode 

> De Mastercard Gold by Cofidis online aanvragen!

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract. Voorbeeld: voor een kredietopening van 4.000 € is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van 5 € voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 12,23%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule: voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan 5.000 € heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 5.000 € en lager dan of gelijk aan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan € 10.000 heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Uitgavenlimiet500,00 € - 10.001 €
Extra kaart0,00 €
Geld opnemen2,50 € / opname
Wisselmarge2,10 %
JKP11,28 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Beobank Visa Internet Cashback
3 maanden 3% retour, daarna 1%