Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De prepaidkaart van BNP Paribas Fortis verdwijnt. Je kunt ze nog tot 16 november 2020 gebruiken.


De prepaidkaart van BNP Paribas Fortis is handig voor wie in binnen- en buitenland wil kunnen betalen zonder zijn budget uit het oog te verliezen. Je profiteert van de voordelen van een klassieke kredietkaart en je kunt niet onder nul.

Eigenschappen van de BNP Paribas Fortis prepaid Card

Deze kaart zit standaard bij een Hello4You-rekening of een Premium Pack. Als je een Comfort Pack hebt kun je kiezen tussen deze prepaidkaart of een klassieke kredietkaart.

Heb je al een kredietkaart, dan kun je deze prepaidkaart er voor 18 euro per jaar bij nemen. Ook bij een gewone zichtrekening betaal je 18 euro per jaar voor deze prepaidkaart.

Limieten en herladen

Je kunt maximaal 5.000 euro op je kaart zetten, online of met BNP’s app. Je kunt er ook je kaart beheren en je transacties opvolgen.

Jongeren van 15 tot en met 17 met een Welcome Pack kunnen tot 1.250 euro op hun prepaidkaart zetten.

Je kunt je kaart alleen gebruiken als er genoeg geld op staat en als de automaat het saldo online en op dat moment kan nakijken. Betalen op het vliegtuig, aan tolstations of aan drank- en snoepautomaten gaat dus niet met een prepaidkaart.

Belangrijkste eigenschappen

  • Budgetbeheer: je kunt niet onder nul
  • Inbegrepen in een Hello4You-rekening en een Premium Pack
  • Herladen tot 5.000 euro (1.250 voor jongeren van 15 tot en met 17)

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage18,00 €
Extra kaart18,00 €
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Geld opnemen6,00 € + 1,00%
Wisselmarge1,60 %

» Bezoek website


> Nu je prepaidkaart aanvragen bij BNP Paribas Fortis!


Kaart verloren of gestolen?

Bel Prepaid Stop op 02 250 16 01 om je Prepaid kaart te laten blokkeren. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.