FR | NL

 Evi Beleggen   aanvragen

Evi Beleggen

Bij Evi beleg je online met de hulp van een ervaren vermogensbeheerder. Evi analyseert je huidige situatie en bepaalt welk beleggersprofiel het best bij je past. Daarna verdeelt het je inleg over aandelen, obligaties en andere beleggingsinstrumenten. Je kunt al instappen vanaf 1.000 euro.

Hoe werkt beleggen bij Evi?

Evi is het onlinemerk van Van Lanschot, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. Het gebruikt die ervaring en expertise om je persoonlijke situatie en doelen te analyseren: hoeveel wil je beleggen en verwacht je een hoog of een gegarandeerd rendement?

Op basis van die informatie stelt het je een beleggersprofiel en een aangepaste strategie voor. Als je daarna een rekening opent kun je al beginnen beleggen vanaf 1.000 euro.

Beleggingsprofielen

Evi heeft vijf beleggersprofielen, van zeer klein tot zeer groot risico. Bij elk profiel beleg je in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed, alleen de spreiding is anders. Iemand die met weinig risico belegt investeert bijvoorbeeld vooral in obligaties; als je met veel risico belegt zul je meer in aandelen investeren.

Het deel beursgenoteerd vastgoed en de investeringen in grondstoffen — via fondsen — is nooit groter dan 30 procent van je portefeuille.

Waarin kan ik beleggen?

  • Aandelen
  • Obligaties
  • Grondstoffen
  • Vastgoed

Interessante voordelen

  • Volledig online beleggen
  • Onderdeel van Van Lanschot, een ervaren vermogensbeheerder
  • Geen transactiekosten, in- en uitstapkosten of bewaarloon

> Nu online beleggen met Evi!

Wie is Van Lanschot?

Van Lanschot is het moederbedrijf van Evi. Het is een zeer ervaren vermogensbeheerder met expertise die teruggaat tot 1737. Het lanceerde zijn onlinemerk Evi in 2013; sinds die lancering investeerden Belgische en Nederlandse beleggers er al meer dan een miljard euro.

Hoeveel kost beleggen bij Evi?

Je betaalt geen transactiekosten, in- en uitstapkosten of bewaarloon. Je betaalt ook geen beurstaks bij aan- of verkoop. Evi rekent wel een beheersvergoeding van 1,12% per jaar; die zit verwerkt in de koers van het fonds.

Kan ik bijstorten?

Ja, vanaf 50 euro per keer. Geld in- of uitboeken is gratis.

Kosten en kenmerken
Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €
» Bezoek website