FR | NL
Home Zichtrekening
Bekijk ons overzicht van de belangrijkste zichtrekeningen van verschillende banken in België. Een rekening vraagt u in enkele minuten aan.

Vergelijk Zichtrekeningen

Hello bank Hello zichtrekening
Hello bank Hello zichtrekening: Ontdek de aantrekkelijke en flexibele Hello zichtrekening van Hello bank! Deze zichtrekening is kosteloos en zeer eenvoudig te beheren via de Hello app.

Promotie: 50 € voucher bij Vente-exclusive.com of 25 euro cash bij opening!

service: 
****
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
belfius blue card
Belfius Pulse Start: Gratis internet banking, bankkaart en spaarrekening. Volledig online maar met persoonlijke service en toegang tot Belfius bankkantoren.

Promotie: nu met 10 euro startbonus!

service: 
****
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
ja
record-bankkaart
Record Bank Zichtrekening: regel al uw bankzaken via agent, bankkantoor of internet bij deze stabiele bank. U betaalt niets voor de zichtrekening, en ook een visa kredietkaart is gratis.
service: 
****
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
ja
keytrade bank logo
Keytrade Bank Zichtrekening: Gratis zichtrekening en u verdient 5 cent per verrichting. Uit te breiden met interessante diensten zoals sparen en beleggen.
service: 
***
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
ja
ING Lion bankpas
ING Lion Account rekening: populaire zichtrekening die eenvoudig online is te openen en te beheren. Gratis in gebruik en ook met gratis bankkaart. Uit te breiden met een spaarrekening en kredietkaart.
service: 
***
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
ja
DB bankpas
DB E-Account: Deutsche Bank biedt niet alleen een gratis zichtrekening, maar ook een gratis bankkaart en gratis kredietkaart. Geniet van 0,25% rente op uw zichtrekening.
service: 
***
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
ja
argenta bankkaart
Argenta Giropakket: degelijke zichtrekening met een gratis bankkaart en een gratis kredietkaart. Doe uw verrichtingen online of bij een bankkantoor.
service: 
**
beheerskosten: 
0 €
bankkaart: 
ja
belfius blue card
Belfius Blue Zichtrekening: Belfius biedt een vrij complete zichtrekening. U kunt vrijwel al uw bankzaken regelen via de telefoon, het Internet of bij een bankfiliaal.
service: 
****
beheerskosten: 
28,20 €
bankkaart: 
ja
bnp paribas easy pack kaart
BNP Paribas Easy Pack: deze populaire zichtrekening biedt voldoende mogelijkheden om op een gemakkelijke manier uw bankzaken te regelen. Inclusief een bankkaart.
service: 
****
beheerskosten: 
31,20 €
bankkaart: 
ja
axa bankkaart
Axa Zichtrekening klassiek: degelijke zichtrekening met uitgebreide mogelijkheden voor uw verrichtingen: via het Internet of in een bankkantoor.
service: 
****
beheerskosten: 
20 €
bankkaart: 
ja

Kosten zichtrekeningen

De kosten en mogelijkheden van de verschillende Belgische zichtrekeningen variëren aanzienlijk. Het hangt er vanaf wat belangrijk voor u is. Kiest u voor een eenvoudige opzet dan kunt u jaarlijks flink besparen. De bekende banken zoals AXA, Dexia en KBC en BNP Paribas zijn wat duurder, maar bieden wel de meeste loketten. De belangrijkste nieuwe uitdagers zijn Deutsche Bank, ING en Argenta. Deze banken bieden een gratis bankkaart en een gratis kredietkaart. Uiteraard kunt u bij iedere zichtrekening online bankieren.

Handleiding zichtrekeningen

Kan ik online een zichtrekening openen?
Jazeker, in enkele minuten kunt u deze online openen. Enige tijd later ontvangt u een bevestiging.

Kan iedereen een zichtrekening openen?
U dient minimaal 18 jaar oud te zijn. (onder de 18 jaar is de goedkeuring van ouders noodzakelijk). Ook dient u een inwoner van België te zijn. Als u jonger bent dan 25 jaar dan is een jongerenzichtrekening interessant.

Hoe kan ik zorgeloos overstappen?
Vraag een nieuwe zichtrekening aan, en maak kosteloos gebruik van de bankoverstapdienst van uw nieuwe bank. Binnen 8 bankdagen worden uw gegevens overgezet. Lees meer.

U heeft een vraag?

Verwittig ons!